Lärarledd online-kurs


Miljövänligt och säkert
Detta är ett mycket miljövänligt och säkert sätt att gå kurs. Spara både tid och miljön genom att undvika långa, tråkiga och onödiga resor. Våra online-kurser kör vi via Microsoft Teams. Kursen pågår mellan 9:00 och 16:00 med en timme lunch samt en kort kaffepaus på för- och eftermiddag.

Foto på av en av våra deltagare från kursen Adobe Photoshop grundkursVad ingår
Kursmaterial och digitalt Diplom i PDF-format. Efter kursen har vi en supports garanti som innebär att du får svar på frågor angående kursen i sex månader efter avslutad kurs. Önskas kursbok beställs detta separat.

Kursgaranti

Vi har en kursgaranti som innebär att alla bokade kurser startar oavsett om det bara är en person annmäld. Du kan läsa mer om våra kurser i menyn > Kursutbud.

Kurs hos er
Våra kurser kan hållas i era lokaler. Vill ni att en av våra kursledare ska komma till er på annan ort tillkommer kostnad för resa, hotell och ni får själva stå för lunch och fika. För att kursen ska kunna genomföras som det är tänkt behöver ni ett konferensrum eller liknande med projektor och datorer till alla kursdeltagare. Vill ni ha utbildning i annan form är det anpassad utbildning som gäller.

Microsoft Teams
Använd Microsoft Teams på din stationära dator eller på webben, på din iOS- eller Android-enhet, surfplatta eller bärbara dator.

LADDA NER TEAMS >   LADDA NER SNABBSTARTSGUIDEN >

Har du frågor tveka inte att kontakta  info@learnup.se

Mycket nöje från LearnUp TEAM