Adobe InDesign 2020 Grundkurs

Tack för mycket givande och lärorika dagar i programmet InDesign. Som lärare var du behaglig att lyssna på, tydlig och hade ett lättsamt och trevligt sätt. Dina kunskaper om programmet var mycket bra och hela kursen var väldigt pedagogisk upplagd där svårighetsgraden utökades steg för steg. Något som vi verkligen uppskattade var att du hade möjlighet att anpassa innehållet i kursen efter våra specifika önskemål och behov, att du var väl förberedd och hade tagit del av det material vi hade sedan tidigare.

Vi känner att vi fått med oss de kunskaper vi behöver för att kunna arbeta i programmet utifrån våra behov.

Linnea och Åse på Spelinspektionen, Strängnäs.

Adobe InDesign

Kursen i InDesign var perfekt!
På bara två dagar lärde jag mig grunderna och mycket mer i programmet. Direkt efter kursen kunde jag använda mig av det vi lärt oss. Nu sparar jag mycket tid i mitt dagliga arbete. Denna kurs skulle jag gått för länge sen!
Utbildaren, Hans, är mycket kunnig och lär ut många användbara tips för att arbeta lättare i programmet. Han förklarar på ett bra sätt så man lätt kan hänga med. Hans gör en bra avvägning mellan att undervisa och ge egna övningar.

Marina Lundin
Tollco AB

WordPress

Min upplevelse var väldigt positiv och kursen var fantastiskt bra!
WordPresskursen gav mig precis det jag behövde. Jag hade jobbat en del i programmet tidigare, men fick nu en grundlig genomgång från börjat till slut, där alla mina kunskapsluckor och mer fylldes med mängder av nyttig information.
Utbildaren var otroligt energisk, entusiastisk och tålmodig. Han repeterade och förklarade gång på gång för att befästa det han gick igenom. Han erbjöd också väldigt generöst tillgång till en supportsida – med tips och trix – att återvända till när man kommer tillbaka till sin kammare. Jag har redan tittat på flera av hans instruktionsfilmer för hur man installerar WordPress.

Christina Karlsson
VTI

Adobe Illustrator Fortsättning

Utbildarna har haft ett bra upplägg och har anpassat genomgångar efter gruppens önskemål.
Utbildaren Hans är en otroligt inspirerande och duktig lärare. Det märks tydligt att han själv arbetar och han har stor erfarenhet av programmet. Han lyckas anpassa materialet så att alla känner att de lär sig något nytt även om alla är på olika nivå innan kursen. Hans har även varit väldigt öppen för frågor och tankar och har lyckats ge mig svar på allt jag funderat över.
Det går att sitta hemma och titta på filmer för att lära sig. Men att komma från vardagen och endast fokusera på kursen utan störmoment är verkligen något jag rekommenderar när man vill lära sig nya verktyg. Att dessutom ha möjligheten att ställa frågor till en lärare med lång erfarenhet, inte bara av Illustrator, utan med både interaktiva- och tryckta produktioner är väldigt givande.

Thomas Ylvin
Västerbottens läns landsting

Adobe InDesign Fortsättning

Kursen InDesign Fortsättning passade perfekt för mig. Den innehöll allt som jag hade haft funderingar på och mer än det. Dessutom var det bra att vi fick arbeta och lösa egna problem som vi stött på i vardagen.
Utbildaren Hasse var mycket pedagogisk, effektiv, lyhörd och inspirerande.

Maria Högback
NP3 Fastigheter AB

Adobe Premiere Pro CC

Tack för en jätte bra kurs, vi har lårt oss så mycket om programmet och en massa bra knep.

Ilona Ek Asplund
BDO

Adobe Premiere Pro CC

Kurserna är bra strukturerade och planerade. Utbildningen var rolig, informativ och energi- och kreativitetdepån är välfylld efter kursen.

Therese Almberger
Cygate AB

Adobe Acrobat DC Grundkurs

Jag var otroligt nöjd efter utbildningen och kände att mina förväntningar hade införlivats och mer därtill.
Kursen var bra planerad och innehållet presenterades på ett väldigt bra och pedagogiskt sätt. Kursen innehöll allt som var relevant för mig samtidigt som jag introducerades till nya intressanta möjligheter med programmet.
Hans var en fantastisk utbildare. Hans gedigna kunskap i ämnet och hans lättsamma sätt att presentera det på är något jag verkligen uppskattade.

Jessica Friberg
Knivsta Kommun

Adobe After Effects Grundkurs

Det var en bra grundkurs i After Effects med roliga uppgifter och relevant kunskap som man behöver för att kunna bli ännu bättre och utvecklas i programmet.
Man kände verkligen att Hasse hade stora kunskaper i programmet och att han tyckte det var roligt att lära ut. Han hjälpte till och förklarade på ett bra och enkelt sett på de frågor och problem som vi stötte på.

Carl Ahrén
Add Health Media

WordPress Grundkurs

Kursen var mycket bra. Innehållet presenterades på ett väldigt bra och pedagogiskt sätt. Efteråt kände jag direkt att jag ville hem och skapa min egen hemsida.
Utbildaren var otroligt kunnig i ämnet och väldigt inspirerande och engagerande. Han anpassade presentationen efter deltagarnas behov.

Marianne Krång

Adobe Indesign för självlärda

Indesign för självlärda var en rolig och intressant utbildning. Jag fick en bra inblick i hur verktyget fungerar och känner mig inspirerad att lära mig mer om det.
Utbildaren gjorde kursen både rolig och lärorik.

Paulina Blick
Sectra AB

Sagt om våra kurser

Adobe Photoshop Grund

Photoshop var den bästa av utbildningarna i ”Adobe-paketet” tycker jag, kanske för att jag har mest nytta av den.
Utbildaren, Hasse, är saklig och drar paralleller till det ”vardagliga” sen är han öppen för frågor ”mitt i” och ger många bra tips och trix. Att han stämmer av gruppens kunskaper och lägger utbildningen på helt rätt nivå är fantastiskt!

Jessica Larzon
Scandinavian Resort