Om våra klassrumskurser

Foto på av en av våra deltagare från kursen Adobe Photoshop grundkursVåra klassrumskurser har vi i våra lokaler på Brantingsgatan 39 ett stenkast från T-banestationen Gärdet. Kursen pågår mellan 9:30 och 16:30 med en timma lunch samt en kort kaffepaus på för- och eftermiddag.

Vad ingår
Alla priser är exklusive moms och i kursavgiften ingår lunch, fika och kursmaterial. Önskas kursbok beställs detta separat.


Kursgaranti
Vi har en kursgaranti som innebär att alla bokade kurser startar oavsett om det bara är en person annmäld. Du kan läsa mer om vår kurser i menyerna unders på sidan.

Maxtak
Vi har ett maxtak på 4 stycken deltagare per kurs på våra öppna kurser. Detta bara för att det inte ska bli en allt för opersonlig utbildning och alla ska få chans till frågor.

klasll4Kurs hos er
Våra klassrumskurser kan hållas i era lokaler. Vill ni att en av våra kursledare ska komma till er på annan ort tillkommer kostnad för resa, hotell och ni får själva stå för lunch och fika. För att kursen ska kunna genomföras som det är tänkt behöver ni ett konferensrum eller liknande med projektor och datorer till alla kursdeltagare. Vill ni ha utbildning i annan form är det anpassad utbildning som gäller.

Mer information om anpassad utbildning.

Support
Efter kursen har vi en supportgaranti som innebär att du får svar på frågor angående kursen i sex månad efter avslutad kurs.

Har du frågor tveka inte att kontakta  info@learnup.se

Mycket nöje från LearnUp TEAM